Keuken met eetbar Mondo Nordina ca. 190 x 270 / 180 cm, front: Lak, wit mat, werkblad: eiken San Remo repro

Inclusief RVS-inbouwoven Leonard LBN1114X Energieklasse A, keramische kookplaat Leonard LAS6100F, eilandschouw RVS / glas Elica TRIBE INSEL-A Energieklasse A, koelkast Leonard LK0813 Energieklasse F, RVS-inbouwspoelbak Rodi Okio Line 85 Deep, XL-kasten, wandborden, eetbar.
Energie-efficiëntieklasse Spectrums: ovens, afzuigkappen, fornuizen A+++ - D, vaatwassers, koel-/vrieskasten A - G en verlichting A++ - E.

Incl. levering, montage & aansluiting 6.795 €

Jouw stijl. Jouw paneelfronten.

Paneelfronten en roedendeuren zorgen met hun huiselijke, gezellige karakter voor een buitengewone feelgood-sfeer. Bovendien kunnen ze perfect worden gecombineerd met moderne industriële designelementen.

Tegengestelden trekken elkaar aan!

Vindt u dat een trendbewust interieur met modern-urban uitstraling en een keuken in gezellige landelijke sfeer niet bij elkaar passen? Wij bewijzen het tegendeel met de moderne cottage. Deze moderne landelijke stijl, overtuigend authentiek, biedt het kader voor moderne keukentechniek en slimme functies - alles behalve ouderwets.

De perfecte zitgelegenheid!

Is er iets mooiers dan samen met je gezin en vrienden in de keuken te koken, te smullen of te discussiëren? Geniet van de tijd die u doorbrengt in uw nieuwe favoriete ruimte.

Wit, een tijdloze klassieker

Deze intelligente interieurkleur verdraagt kleuraccenten, sterke contrasten, coole steenwanden of natuurlijke houttinten, en is geschikt voor zowel grote als kleine interieurdromen. Geen wonder dat wit als nooit tevoren een van de favoriete interieurkleuren is.

Bedacht, gemaakt!

De claim van onze keukenleveranciers: hoogste kwaliteit made in Germany. Op basis hiervan worden eigentijdse systeemmeubelen ontwikkeld waarmee u uw dagelijks leven niet alleen mooier, maar ook duurzamer en milieuvriendelijker kunt maken. Onze inrichting bepaalt immers mede ons dagelijks leven. En omdat een leefbaar milieu onze bescherming nodig heeft, gaan wij bewust om met onze hulpbronnen.

Kruiden brengen aroma in de keuken.

Keukenkruiden zien er niet alleen geweldig uit, ze smaken ook nog eens fantastisch. Voor elk gerecht zijn er passende kruiden, probeer het gewoon uit - er zijn geen grenzen aan de smaak!