Keukenblok Mondo Sontra ca. 360 cm, front: zwart beton repro, werkblad: Decor travertijn zandbeige / zwart beton repro

Inclusief RVS-inbouwoven Beko BBUE110N0X Energieklasse A, keramische kookplaat Beko EH9630XHN, RVS-afzuigunit Faber EASYPBXA60NG Energieklasse C, koel-vriescombinatie Beko BCSA240K3SN Energieklasse F, RVS-inbouwspoelbak Rodi Okio Line 85 Deep, onderkast met frontladen, wandkasten met glaspaneeldeur, eethoek.
Energie-efficiëntieklasse Spectrums: ovens, afzuigkappen, fornuizen A+++ - D, vaatwassers, koel-/vrieskasten A - G en verlichting A++ - E.

Incl. levering, montage & aansluiting 3.995 €

Black magic: donkere oppervlakken voor estheten.

Zwart in de keuken staat voor coole elegantie en laat zien: hier wonen estheten met een zwak voor een buitengewone interieurcultuur. Mat, glanzend of met houteffect: zwarte keukens zien er afhankelijk van de lichtinval steeds weer anders uit en kunnen fantastisch met andere kleuren worden gecombineerd.

Zo klaar als een klontje!

Glas verleent de totale verschijningsvorm van een keuken een moderne en open tint. Glazen vitrines, glazen legplanken of afzonderlijke glazen elementen creëren een heel eigen look en plaatsen de favoriete stukken uit uw inrichting knap voor het voetlicht. Kastverlichting is bovendien de moeite waard. Zij geven de vitrine een bijzonder geraffineerde uitstraling grote klasse, toch?

Beton-look, topactueel & veelzijdig combineerbaar.

Betoneffecten voor keukenfronten en werkbladen zijn er in uiteenlopende kleurtinten van wit beton, grijs en leisteengrijs tot zwart beton. Beton-oppervlakken zijn veelzijdig combineerbaar met materialen zoals hout, glas en staal of gekleurde accessoires, voor een oneindige keuze aan varianten&

Nieuws over onze eetbars ...

Wij presenteren: uw nieuwe favoriete plek, individueel op u afgestemd! De geïntegreerde eetbar is niet alleen een perfecte plek om te smullen en dromen, maar voor van alles en nog wat. Probeer het maar eens.

Zwarte decoratie: zo werkt de populaire interieurtrend.

Zwart is het nieuwe wit, dat is nu het motto voor het interieur. Een zwart interieur is een van de grote trends en een teken van goede smaak. Als u inricht met zwarte meubels en zwarte decoratie, toont u uw heel eigen stijl. Een kleine tip: vazen van matte natuursteen zijn ook zonder bloemen geweldige blikvangers.

Techniek voor genieters gewoon praktisch!

In alle hoeken moeten stopcontacten of USB-poorten worden gepland, zodat mobieltje, tablet enz. op elk moment kunnen worden opgeladen. Bij al onze technische oplossingen gaan vorm en functie hand in hand!